HARMONELO Colostrum 500ml AKCE JARO

Neohodnoceno

Zdravé zažívání každý den

1 123 Kč 224,60 Kč / 100 ml
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 112
HARMONELO Colostrum 500ml AKCE JARO
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Harmonelo Colostrum

Doplněk stravy s přírodním kolostrem obohaceným o inaktivované kvasnice, mikrobiálně aktivovanou kurkumu a selen společně s vitamínem K a D, které jsou silným štítem pro udržení zdravé funkce im. systému.

Hlavní výhody:

• Rychlé vstřebávání – vysoká biologická dostupnost aktivních látek
• Bez lepku 
• Slazeno rozpustnou vlákninou

 

Složení aktivních látek v jedné dávce:

čištěná voda, invertní sirup z cukru (nevhodné pro diabetiky), krátkořetězcové fruktooligosacharidy (rozpustná vláknina), kravské kolostrum 400 mg, fermentované a inaktivované kvasnice obohacené selenem 175 mg, fermentovaná kurkuma (Curcuma longa) 30 mg, vitamín K1 (fylochinon, K2 MK-7 menachinon) 50 µg, vitamín D3 (cholekalciferol) 5,00 µg, vanilkové aroma, konzervanty (sorban draselný a benzoan sodný).

 

Čemu přispívá:

• Normální funkce střevní mikrobioty
• Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému
• Vitamín D a K přispívají k udržení normálního stavu kostí a svalů
• Antiageing

 

Colostrum (mlezivo)


Kolostrum nebo mlezivo je mléko savců, které produkuje mléčná žláza v prvních dvou dnech po porodu. Mláďat savců mají po narození málo rozvinutý imunitní systém, a proto získávají od matky imunitu právě z kolostra, které má zcela odlišné složení od běžného mléka. V našem produktu je kolostrum sbírané z chovů, které jsou důkladně kontrolovány Státní veterinární správou a obsahuje minimálně 40 % imunoglobulinů z celkového obsahu proteinů. 

 

Vitamín K a D


Vitamíny D a K jsou důležité pro správné fungování našeho organismu. Vitamín D přispívá ke správné funkci imunitního systému, podílí se na udržení normální činnosti svalů a normálního stavu kostí a zubů. Udržuje dostatečnou hladinu vápníku v krvi a je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín K je nezbytný pro funkci několika proteinů podílejících se na srážení krve. Vitamín K je dále důležitý v procesu mineralizace kostí a buněčného růstu.

 

Mikrobiálně aktivovaná kurkuma

Hlíznatý žlutooranžový oddenek kurkumy, latinsky Curcuma longa se používal v tradiční ajurvédské a čínské medicíně. Toto „zlaté koření“ je díky patentované a inovativní technologii biotransformační fermentace ještě účinnější! Díky řízené fermentaci získáváme mikrobiálně aktivovanou kurkumu, která obsahuje široké spektrum tělu prospěšných látek. Kurkuma obsahuje mnoho účinných látek, z nichž jsou nejdůležitější kurkuminoidy, jako je kurkumin, demethoxycurcumin, bisdemethoxycurcumin, cykcurcumin, calebin A, esenciální olej, seskviterpeny, alkaloidy, třísloviny, saponiny, steroly, flavonoidy. 

 

Inaktivované kvasnice a selen

Jedná se o kvasnice produkované řízenou fermentací s médiem, které kvasniční masu obohatí o biologickou formu selenu. Navíc jsou kvasniční buňky vysokým zdrojem vitamínu D2 a kvasničného betaglukanu. Díky této kombinaci jsou kvasnice přírodním a vyváženým substrátem vhodným pro péči o imunitu a šetrně tak doplňují účinek kolostra.

 

Rozpustná vláknina

Nová generace probiotik, na bázi enzymaticky ztekucených čekankových fruktooligosacharidů přispívá k přirozené obnově střevní mikrobioty. Působí ve všech částech střeva. Tuto vlákninu neumí naše tělo využít, a proto pro nás není zdrojem energie. Je však důležitou živinou pro naše prospěšné střevní bakterie. Podporuje také množení bakterií bifidogenního typu ve střevech a v tlustém střevě zvyšuje produkci butyrátu přátelskými střevními bakteriemi.

 

Dávkování:

Doporučujeme 1× denně 20 ml ideálně večer po jídle. Produkt lze konzumovat přímo, popřípadě lze doporučenou dávku rozředit v čaji, vodě nebo jiném nápoji. Před použitím protřepat. Sediment není na závadu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro kojící a těhotné ženy a děti do 3 let.

 

Před použitím protřepat. Sediment není na závadu.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 2–8°C. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.